over ons

The New Style of IT

Circulaire economie omarmen en meedenken met jouw business is onze core. We adviseren, implementeren en ontzorgen op vlak van ICT. Samen bouwen we aan je technologische voorsprong in je markt, met (duurzame) oplossingen op maat.

vertrouw op conxion

Jouw trusted advisor

Midmarket Partner

Vanaf 100 gebruikers

Enterprise Partner

Vanaf 500 gebruikers

waar wij in geloven

Onze visie

Zorg dragen voor het milieu is vandaag belangrijker dan ooit. Door kritisch om te gaan met de toestellen die je als bedrijf aankoopt en afvoert, draag jij ook als bedrijf een steentje bij.

waar wij voor staan

Onze waarden

Kwaliteit

Kwaliteit is onze prioriteit en elke dag streven we naar beter. Klanttevredenheid staat altijd centraal en je feedback is altijd welkom.

Samenwerking

Flexibel zijn, naast de klant staan en dat stapje extra zetten voor het beste resultaat, dat zijn voor ons sleutelelementen.

Snelheid

Elke klant willen we zo snel mogelijk van de juiste informatie, oplossing of dienst voorzien, zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit.

Transparantie

Onze samenwerking is gebaseerd op een transparante communicatie en evaluatie. We doen wat we beloven en informeren ook als iets niet gaat als verwacht.

unieke werkwijze

Ons proces

Je ICT-traject van A tot Z. We begeleiden je graag – every step of the way.

Inspire

We laten je proeven van een brede waaier aan oplossingen en zorgen ervoor dat je geïnspireerd wordt door de vele mogelijkheden.

adapt

We duiken diep in jouw business. Wat zijn jouw noden en hoe kan een bepaalde tool met zijn functionaliteiten daaraan tegemoet komen?

succeed

We implementeren een oplossing op maat en bieden je de juiste handvaten om er een echt succes van te maken.

Beleef technologie

Experience Center

In het ConXioN Experience Center in Waregem, België, dompelen we je onder in de toekomst: baanbrekende technologie in een ‘state of the art’ digitale omgeving. Dé interactieve place to be om inspiratie op te doen, ideeën uit te wisselen met onze digital experts, en die te concretiseren naar jouw business. De toekomst is vandaag!

community

ConXioN One

Jouw gratis all-in-one ecosysteem. We bundelen onze kennis en expertise in één platform. Je leert bij via e-learnings, beheert zelf jouw applicaties en komt in contact met collega-experts uit de industrie.

onze expertise bekroond

Erkenningen

Benieuwd naar wat ConXioN voor jouw organisatie kan betekenen?

Circulaire economie omarmen en meedenken met jouw business is onze core. We adviseren, implementeren en ontzorgen op vlak van ICT. Samen bouwen we aan je technologische voorsprong in je markt, met (duurzame) oplossingen op maat.