Managed Printing & Document Services

Geniet van volledige ontzorging door proactieve service, het meedenken en -groeien met de noden van jouw bedrijf en constante optimalisatie van jouw printerpark.

jouw oplossing op maat

Wat is Managed Printing?

Printing – het zorgt vaak voor hoge kosten, frustraties én beveiligingsrisico’s op de werkvloer. Met Managed Printing beheren en monitoren wij jouw printerpark, zodat jouw organisatie volledig ontzorgd wordt op vlak van printing en documentbeheer, en beheren en monitoren wij jouw printerpark.

 

We stellen op basis van een audit niet alleen de juiste toestellen voor, maar zorgen ook voor inzicht in je kosten en verbruik, voorstellen voor optimalisaties en kostenbesparingen én voorzien tijdig onderhoud en nieuwe toners.

een boost voor jouw bedrijf

Jouw voordelen

Full range

Van eenvoudige printers tot performante multifunctionals – we optimaliseren jouw printerpark op basis van jouw bedrijfsnoden en maken van jouw organisatie a digital workspace.

Security

Door te printen met een code of badge zorg je ervoor dat je vertrouwelijke documenten niet zomaar door iedereen kunnen worden meegenomen en beveilig je gevoelige inhoud.

Driekleurenteller

De toestellen van Kyocera berekenen als enige op de markt de bladvulling per pagina. Je betaalt dus minder voor pagina’s die een lager percentage aan kleur bevatten en enkel volle prijs voor pagina’s vol kleur!

the new way of working

Omarm de digital workspace

Zorg voor een efficiënt documentbeheer met de toestellen van Kyocera. Scan documenten rechtstreeks naar de cloud (bijvoorbeeld SharePoint), waarbij je jouw papieren documenten digitaal kan doorzoeken. Zo zet je een nieuwe stap in je digitalisatie en maak je van jouw organisatie een digital workspace.

Kyocera Platinum Partner

ConXioN is een Kyocera Authorised Partner. De multifunctionals, printers en scanners van Kyocera staan bekend om hun betrouwbaarheid, duurzaamheid, performantie en kostefficiëntie, en helpen bedrijven een versnelling hoger te schakelen in hun digitale transformatie.

blijf op de hoogte

Meer lezen over Services?

Benieuwd naar wat Managed Printing voor jouw organisatie kan betekenen?

Meedenken met jouw business is onze core. We adviseren, implementeren en ontzorgen op vlak van IT. Samen bouwen we aan je technologische voorsprong in de markt.