ConXioN Experience Center

Ervaar de mogelijkheden
van slimme technologie

In ons ConXioN Experience Center dompelen we je onder in technologieën die vandaag én morgen het verschil kunnen maken in jouw bedrijfsprocessen. Dé interactieve place to be om inspiratie op te doen,  ideeën uit te wisselen met onze digital experts en die te concretiseren naar jouw business.

Play Video

feel the experience in waregem

Onze digitale omgeving

Het Experience Center is er om je te inspireren en begeleiden in je digitale transformatie en innovatie. Slimme technologie helpt je daarbij. Deze lab-omgeving leert je slim en duurzaam digitaal ondernemen. Geen theorie, maar concrete inspirerende praktijk. De toekomst is vandaag!

bouwen op unieke technologie

Onze corners

Security

Volledige veiligheid met geavanceerde gelaagde security, proactief beheer en monitoring, back-up en recovery, en audits.

Microsoft_logo_color

Cloud

Geniet van de vele voordelen van cloud zoals hoge flexibiliteit, beveiliging en snelle schaalbaarheid – of je nu kiest voor private, hybride of public cloud.

Microsoft_logo_color

Connectivity

Pak de basis van je ICT-infrastructuur aan. Van wireless site survey over veilige wifi tot performante bedrijfsnetwerken.

Mobility

Ontdek ons breed aanbod aan toestellen en oplossingen voor controle, beveiliging en beheer op maat van iedere medewerker. 

Microsoft_logo_color

Services

Ontdek de mogelijkheden van proactief beheer, monitoring en ondersteuning van je servers, data, netwerk, printers of volledige infrastructuur.

Applications

We brengen je bedrijfsprocessen in kaart en stellen de juiste softwaretools en Microsoft apps voor om je dagelijkse werking te optimaliseren.

Microsoft_logo_color

wat valt er te beleven?

Kijk binnen

Je treedt zelf in interactie met technologie en leert er, samen met onze digital experts, hoe je technologie slim en strategisch kan inzetten in je bedrijfsprocessen. Interactieve Corners bieden je een overzicht van de vele mogelijkheden die slimme technologie biedt.

Hybrid Cloud

Telco

Services

Security

Unified Communications

Connectivity

Modern Workplace

Applications

ervaar het in onze events

In 3 stappen naar succes

Inspire sessies

We laten je proeven van een brede waaier aan oplossingen en zorgen ervoor dat je geïnspireerd wordt door de vele mogelijkheden.

Adapt sessies

We duiken diep in jouw business. Wat zijn jouw noden en hoe kan een bepaalde tool met zijn functionaliteiten daaraan tegemoet komen?

Succeed sessies

Je hebt de juiste oplossing gevonden. We bieden je de juiste handvaten om er een echt succes van te maken.

Leer

Kom langs in het ConXioN Experience Center voor een sessie en laat je inspireren.

Probeer

In het ConXioN Experience Center zie, voel en ervaar je de nieuwste technologieën.

Implementeer

Ga aan de slag met de technologieën die bijdragen tot jouw modern workplace.

inspire, adapt, succeed

Onze events

laat je inspireren

Boek jouw experience