Onze oplossingen

Circulaire economie omarmen en meedenken met jouw business is onze core. We adviseren, implementeren en ontzorgen op vlak van ICT. Samen bouwen we aan je technologische voorsprong in je markt.

Mobility

Applications

Cloud

Connectivity

Security

Services

Volledig aanbod aan (refurbished) toestellen en oplossingen voor controle, beveiliging en beheer op maat van iedere medewerker. 

From shipping to up & running – from up & running to reshipping. Imaging, unboxing, afvoer oude hardware, datawiping.

Geniet van de vele voordelen van cloud zoals hoge flexibiliteit, beveiliging en snelle schaalbaarheid, of je nu kiest voor private, hybride of public cloud.

Pak de basis van je ICT-infrastructuur aan. Van wireless site survey over veilige wifi tot performante bedrijfsnetwerken.

Volledige veiligheid met geavanceerde gelaagde security, proactief beheer en monitoring, back-up en recovery, en audits.

We brengen je bedrijfsprocessen in kaart en stellen de juiste softwaretools en Microsoft-apps voor om je dagelijkse werking te optimaliseren.

Nog vragen over onze oplossingen?

Meedenken met jouw business is onze core. We adviseren, implementeren en ontzorgen op vlak van IT. Samen bouwen we aan je technologische voorsprong in de markt.