de fundering van iedere succesvolle onderneming

Connectivity

Connectiviteit ligt aan de basis van een degelijke ICT-infrastructuur. Doe beroep op een team van netwerkspecialisten voor een veilige interne en externe connectiviteit.

van a tot z

Eindeloze mogelijkheden

Networking

Wireless

Proximus Explore

Azure Expressroute

Wireless site survey

Datacenter connectivity

Wireless

We installeren een krachtig draadloos netwerk dat jouw medewerkers de nodige snelheid en flexibiliteit geeft.

Networking

Verhoog de operationele efficiëntie en performantie van jouw bedrijfsnetwerk dankzij de gepaste netwerkapparatuur en oplossingen.

Wireless Site Survey

Meten is weten. Om je de meest geschikte oplossing aan te bieden, voeren we eerst een Wireless Site Survey uit. Virtuele en fysieke metingen zijn mogelijk.

Datacenter connectivity

In jouw datacenter is jouw netwerk de belangrijkste schakel. Veilige connectiviteit naar je datacenter is dan ook onze prioriteit.

SD-WAN

Met deze ‘software defined’ oplossing beschik je over een bedrijfsnetwerk dat verschillende locaties met elkaar verbindt via een gevirtualiseerd netwerk.

SASE

SASE (Secure Access Service Edge) verbindt verschillende bedrijfstakken met elkaar en focust zich daarbij volledig op de cloud.

Proximus Explore

Een snel, betrouwbaar en veilig privénetwerk dat jouw medewerkers en vestigingen verbindt? Ontdek Proximus Explore.

Azure ExpressRoute

Met Azure ExpressRoute maak je de verbinding tussen Microsoft Azure-datacenters en infrastructuur op locatie privé.

4G en 5G

Draadloze netwerken kunnen het verschil maken voor organisaties. Geniet van hoge bandbreedte in combinatie met lage latency.

Benieuwd naar wat ConXioN voor jouw organisatie kan betekenen?

Circulaire economie omarmen en meedenken met jouw business is onze core. We adviseren, implementeren en ontzorgen op vlak van ICT. Samen bouwen we aan je technologische voorsprong in je markt, met (duurzame) oplossingen op maat.