MOBILITY

Microsoft Surface

De meest veelzijdige toestellen voor zakelijk gebruik.

Microsoft 365

waar zij voor staan

Digital workplace

Maak van jouw bedrijf een digital workspace. Geniet van een volledige ontzorging door proactieve service, het meedenken en -groeien met de noden van jouw bedrijf en constante optimalisatie.

Kies het geschikte toestel

Van een stijlvolle laptop tot een krachtige tablet of een immense creatieve studio, Surface past zich aan aan de manier waarop jij werkt.

Zakelijke configuratie

ConXioN configureert jouw toestellen klaar voor zakelijk gebruik. Toegang tot al jouw bedrijfsapplicaties, geavanceerde security, de nodige accessoires…

Software en ondersteuning

Support en ondersteuning nodig in jouw dagelijks gebruik? Jouw medewerkers kunnen steeds terecht bij onze Service Desk.

klein en draagbaar

Microsoft Surface Go 3

Onze kleinste en meest draagbare Surface PC is ook een tablet. Ontworpen voor studenten en mobiele eerstelijns-medewerkers is deze Surface met zijn 600 gram en 10,5 inch touchscreen een perfecte match. Voorzien van een Intel i3 processor en optionele LTE mogelijkheden zorgt deze voor snelle en vlotte toegang tot je e-mails en data, waar je je ook bevindt.

SurfaceGo3

compacte 2-in-1

Microsoft Surface Go 2

De Microsoft Surface Go 2 is een compacte en lichte 2-in-1.
De 10 inch 2-in-1 weegt slechts 544 gram, je stopt hem dus gemakkelijk in je tas en neemt hem mee naar werk of school. Gebruik de Surface Go 2 als tablet of schaf een typcover aan en gebruik hem als laptop.

 

lichter dan ooit

Microsoft Surface Laptop Go

De Microsoft Surface Laptop Go  is de lichtste Surface laptop ooit.
Met een 12,4 inch PixelSense-scherm met interactieve touch  zorgen voor een heerlijke (beeld)ervaring. Lekker compact en maar 1110 gram, dus je stopt hem makkelijk in je tas en neemt hem mee naar werk of school.

Surface_Laptop-GO
Surface_Laptop-GO

stijlvol en snel

Microsoft Surface Laptop 4

Val op met HD-videogesprekken ondersteund door Studio Mics. Leg ideeën vast op het levendige touchscreen. Doe het allemaal met de perfecte balans tussen strak ontwerp, snelheid, meeslepende audio en een batterij die aanzienlijk langer meegaat dan voorheen. Te verkijgen met Intel of AMD processor. Voor ieder type opdracht de juiste keuze.

jouw ideale upgrade

Microsoft Surface Pro 7+

Alle mogelijkheden van de Surface Pro maar dan met LTE connectiviteit en verwijderbare HD en bovendien ultralicht en veelzijdig, usb-c en usb-a poorten aanwezig, instand ON, 12,3 inch PixelSense-touchscreen-beeldscherm, helder en duidelijk.

 

Alles wat je vandaag nodig hebt in een mobiele en dynamische wereld.

SurfacePro7
SurfacePRoX

born to impress

Microsoft Surface Pro X

Ultra dun en altijd verbonden, ontworpen om indruk te maken, altijd binnen handbereik, werken zonder kantoor, premium prestaties voor onderweg.

creativity to the max

Microsoft Surface Pro

Een ongelooflijk krachtige tablet, het levendige scherm vormt inspiratie voor creativiteit, bijzonder stille werking.

SurfacePro7
Surface_Book3

power boost

Microsoft Surface Book 3

Ontdek de laptop die zelfs aan je zwaarste eisen voldoet. De krachtigste Surface-laptop tot nu toe combineert snelheid, graphics en een meeslepende game-ervaring met de veelzijdigheid van een laptop, tablet en draagbare studio. Uitgevoerd als 13,5 inch of 15 inch, beide met een hoge resolutie touchscreen.

je grootste ideeën tot leven gebracht

Microsoft Surface Studio 2

Of je nu een boek illustreert of een virtuele wereld ontwerpt, je creativiteit springt van het 28 inch PixelSense™-beeldscherm met 13,5 miljoen pixels in levensechte kleuren. Breng je grootste ideeën tot leven met prestaties die veeleisende software voeden. Bewerk adembenemende foto’s. Creëer rijke 3D-graphics voor elke realiteit.

Studio2
Surface Duo

ongezien en vernieuwend

Microsoft Surface Duo

Ongezien en vernieuwend is het minste wat je over dit toestel kan zeggen. Het is geen smartphone maar toch wel en het is ook geen laptop, maar toch wel een beetje. Compact, krachtig en alles om je dag tot een goed einde te brengen. Bellen, mailen, videomeetings via Teams, filmpjes kijken, gamen en nog veel meer. Laat je verrassen door dit nieuwe concept.

 

Meer info: https://news.microsoft.com/surfaceduo/

next level met 5G

Microsoft Surface Duo 2

Bereik meer met 2 schermen en dit op 1 van de meest innovatieve toestellen ooit ontwikkeld. Ontworpen om het maximum uit de mogelijkheden van het Microsoft 365-ecosysteem te halen en dit met een toestel die in je broekzak past.

 

De Surface Duo 2 is een ultrasnel 5G-toestel en is meer dan een telefoon, supersnel surfen, typen, email, video, inking en samenwerken dit alles met dit premium mobiele toestel.

Surface Duo 2
Surface_lease_Pack

minimale investering, maximaal rendement

Microsoft Surface Lease Pack

Nood aan een toestel zonder investering maar mét de nodige software, ondersteuning én verzekering inclusief?

Geen investering, totale zekerheid

Kies een toestel met leaseformule en geniet van 3 jaar waarborg, verzekering en geavanceerde beveiliging. Algemene voorwaarden kan u navragen bij ConXioN.

Inclusief geavanceerde security

Elk toestel is voorzien van een Managed Security Pack Gold met geavanceerde beveiligingstools voor email, webbescherming en anti-malware. Voor optimale bescherming raden wij deze optie aan voor alle toestellen binnen de organisatie.

Upgrade toestel

Heeft uw medewerker nood aan een ander type toestel? Binnen de eerste maand kan u kosteloos omruilen.
Na 3 jaar hebt u de keuze om uw huidig toestel te houden of een nieuwer exemplaar of ander type te kiezen.

Microsoft 365 Business

Optionele keuze voor Microsoft 365 Business hierbij beschikt u over de volledig, geïnstalleerde Office-toepassingen op al uw apparaten en bewaart & deelt u uw bestanden online.

Microsoft 365 Enterprise (E3)

Optionele keuze voor Microsoft 365 Enterprise (E3) omvat geïntegreerde opties voor samenwerking in combinatie met geavanceerde functies voor compliance en krachtige IT.

Managed User Support

ConXioN biedt twee types support overeenkomsten aan voor eindgebruikers. Dit omvat tal van diensten met verschillende service levels om de werking van uw medewerkers te ondersteunen.

In samenwerking met

Microsoft_logo_color

Benieuwd naar wat ConXioN voor jouw organisatie kan betekenen?

Meedenken met jouw business is onze core. We adviseren, implementeren en ontzorgen op vlak van IT. Samen bouwen we aan je technologische voorsprong in de markt.