Microsoft

Surface Lease Pack

Voor elke medewerker een toestel zonder zorgen.

Microsoft 365

waar zij voor staan

Digital workplace

Maak van jouw bedrijf een digital workspace. Geniet van een volledige ontzorging door proactieve service, het meedenken en -groeien met de noden van jouw bedrijf en constante optimalisatie.

Kies het geschikte toestel

Kies voor elke medewerker het geschikte toestel met 3 jaar waarborg, verzekering en managed security pack gold in een voordelige leaseformule.

Inclusief Securitytools

Elk toestel is van een Managed Security Pack Gold voorzien met geavanceerde beveiligingstools voor email, webbescherming en anti-malware.

Software en ondersteuning

Basisfunctionaliteiten of geavanceerde functies gewenst? Support ondersteuning voor jouw eindgebruikers? Kies uit de optionele mogelijkheden.

premium prestaties, altijd en overal

Microsoft Surface Pro 7+, Pro X en Pro

Ultra dun en altijd verbonden, ontworpen om indruk te maken, altijd binnen handbereik, werken zonder kantoor, premium prestaties voor onderweg.

SurfacePro7
Surface_Laptop-GO

stijlvol en snel

Microsoft Surface Laptop 4

Val op tijdens HD-videogesprekken ondersteund door Studio Mics. Leg ideeën vast op het levendige touchscreen. Doe het allemaal met de perfecte balans tussen strak ontwerp, snelheid, meeslepende audio en een batterij die aanzienlijk langer meegaat dan voorheen. Te verkijgen met Intel of AMD processor. Voor ieder type opdracht de juiste keuze.

de krachtigste surface ooit

Microsoft Surface Book 3

Ontdek de laptop die zelfs aan je zwaarste eisen voldoet. De krachtigste Surface-laptop tot nu toe combineert snelheid, graphics en een meeslepende game-ervaring met de veelzijdigheid van een laptop, tablet en draagbare studio. Uitgevoerd als 13,5 inch of 15 inch, beide met een hoge resolutie touchscreen.

Surface_Book3
Surface_lease_Pack

een oplossing op maat

Surface Lease Pack

Nood aan een toestel zonder investering maar mét de nodige software, ondersteuning én verzekering inclusief?

Geen investering, totale zekerheid

Kies een toestel met leaseformule en geniet van 3 jaar waarborg, verzekering en geavanceerde beveiliging. Algemene voorwaarden kan je navragen bij ConXioN.

Inclusief geavanceerde security

Elk toestel is voorzien van een Managed Security Pack Gold met geavanceerde beveiligingstools voor email, webbescherming en anti-malware. Voor optimale bescherming raden wij deze optie aan voor alle toestellen binnen de organisatie.

Upgrade toestel

Heeft jouw medewerker nood aan een ander type toestel? Binnen de eerste maand kan je kosteloos omruilen.
Na 3 jaar heb je de keuze om jouw huidig toestel te houden of een nieuwer exemplaar of ander type te kiezen.

Microsoft 365 Business

Optionele keuze voor Microsoft 365 Business. Hierbij beschik je over de volledige, geïnstalleerde Office-toepassingen op al jouw apparaten en bewaart & deel je jouw bestanden online.

Microsoft 365 Enterprise (E3)

Optionele keuze voor Microsoft 365 Enterprise (E3) omvat geïntegreerde opties voor samenwerking in combinatie met geavanceerde functies voor compliance en krachtige IT.

Managed User Support

ConXioN biedt twee types support overeenkomsten aan voor eindgebruikers. Dit omvat tal van diensten met verschillende service levels om de werking van jouw medewerkers te ondersteunen.

In samenwerking met

Microsoft_logo_color

Benieuwd naar wat ConXioN voor jouw organisatie kan betekenen?

Meedenken met jouw business is onze core. We adviseren, implementeren en ontzorgen op vlak van IT. Samen bouwen we aan je technologische voorsprong in de markt.