Cloud

6 redenen om te kiezen voor B-WISE in de Cloud

6 redenen om te kiezen voor B-WISE in de Cloud

Wist je dat het boekhoudpakket B-WISE ( voorheen ConXioN Account.Net) al enkele jaren beschikbaar als een SaaS-oplossing? Deze ‘Software-as-a-service’ versie zorgt ervoor dat je flexibeler kan werken, van waar je wil en in een veilige omgeving, volledig beheerd door ConXioN. We geven je zes voordelen van online software.

BWISE cloud ERP-pakket

1. Automatisch gemonitorde back-ups

Van je software en dossiers wordt dagelijks een back-up genomen. Het ConXioN-team staat bovendien garant voor de opvolging en monitoring.

2. Je jaarlijks onderhoudscontract inbegrepen in je licentie

Geen afzonderlijke factuur meer voor onderhoudscontracten, want alles is ingegrepen in je maandelijkse licentie.

3. Veilig in de Cloud

De ConXioN Cloudservers zijn voorzien van de hoogste beveiligingen tegen hacking, virusbedreigingen en andere cyberaanvallen. Je data is dus in veilige handen.

4. Gratis full user ter beschikking voor het boekhoudkantoor

Schakel je over naar de cloud-versie, dan biedt ConXioN een gratis user login aan voor je boekhoudkantoor. Hierdoor kan je boekhouder ten allen tijde inloggen zonder de werking van het bedrijf te verstoren.

5. Alle modules ter beschikking

Binnen de cloud-editie zijn alle functionaliteiten van de verschillende modules ter beschikking zoals Analytische boekhouding, Automatische betalingen, Intrastat aangifte, Jaarrekeningen, Leeggoedbeheer…

6. Gratis updates

De ontwikkeling van B-WISE staat niet stil. Updates naar nieuwere versies zijn gratis ter beschikking.

Vraag vrijblijvend advies aan onze consultants omtrent de verschillende functionaliteiten en optimalisatie van uw werkprocessen zodat je de beste resultaten haalt uit onze software!