Nieuws

ConXioN is ‘Best Innovation & Transformation Reseller’ op Channel Awards 2017

ConXioN is ‘Best Innovation & Transformation Reseller’ op Channel Awards 2017

Persbericht – ConXioN, de ICT-dienstverlener uit het West-Vlaamse Deerlijk, is op de uitreiking van de Channel Awards 2018 in Brussel uitgeroepen tot ‘Best Innovation & Transformation Reseller’. Tijdens de Channel Awards worden de beste ICT-bedrijven van het afgelopen jaar verkozen. Het is al de vierde keer op rij dat ConXioN in de prijzen valt op de Channel Awards.

ConXioN is ‘Best Innovation & Transformation Reseller’ op Channel Awards

1. Bekijk en bewerk Dynamics 365-records rechtstreeks in uw Teams-workflow.

De award voor ‘Best Innovation & Transformation Reseller’ wordt uitgereikt aan het bedrijf dat de juiste instrumenten en ervaring in huis heeft om andere bedrijven te begeleiden bij hun digitale transformatie.

 

In totaal is het al het vierde jaar op rij dat ConXioN op de Channel Awards wordt beloond voor zijn prestaties. In 2017 sleepte ConXioN al de Awards voor ‘Best SMB Reseller’ en ‘Best Integrator’ in de wacht. In 2016 en 2015 was ConXioN eveneens ‘Best SMB Reseller’.

 

Voor ConXioN is de prijs de kroon op het werk van een bijzonder jaar. “Het is geweldig dat onze innovatieve aanpak binnen de sector geapprecieerd en gewaardeerd wordt”, zegt Chris Debyser, Managing Director en oprichter van ConXioN. “We spreken hier ten slotte over het equivalent van de Oscaruitreiking in ons vakgebied. Ik hoop alvast dat we in de komende jaren nog verder mogen bouwen aan dit succesverhaal. ConXioN is in volle groei en ook dit jaar willen we nog heel wat nieuwe mensen in dienst nemen om onze klanten te begeleiden in hun digitale transformatie. Deze award kan mensen er toe aanzetten om bij ons even op gesprek te komen want we hebben heel wat toffe vacatures openstaan”.

'Te danken aan ons team'

In november van vorig jaar vierde ConXioN zijn 20ste verjaardag met een groot event in de Opera van Gent. Een belangrijke mijlpaal voor het bedrijf uit Deerlijk. “Ons succes is het resultaat van 20 jaar vasthouden aan het motto ‘Immer Besser’ en onze continue investering in mensen en middelen”, zegt Debyser. “We hebben deze award ook te danken aan ons hele team. Zij denken elke dag na over de behoeften van onze klanten en zij treden proactief op. Die houding zorgt ervoor dat we onze klanten een echte meerwaarde kunnen bieden.

 

In de BeLux is ConXioN een belangrijke speler in de markt van (hybride) cloudoplossingen en proactieve dienstverlening. In samenwerking met haar partners Hewlett Packard Enterprise (HPE), HP, Cisco, Proximus en Microsoft noteerde het bedrijf de afgelopen jaren een sterke groei.

 

De Channel Awards worden jaarlijks uitgereikt aan de actoren uit het Belgische ICT-kanaal. Na twee stemrondes worden de uiteindelijke winnaars gekozen via live voting. De uitreiking van de Awards is een van dé bijeenkomsten voor de ICT spelers in ons land.

jaar ConXioN
0
Channel Awards
0