Nieuws

Maak kennis met XCentral

Maak kennis met XCentral

Evalueer, optimaliseer en vereenvoudig jouw bedrijfsprocesssen

Bracht de voorbije Covid-19-periode ook in jouw bedrijf digitalisatie met zich mee? Dan ben je niet alleen. Die verregaande veranderingen creëerden bij tal van bedrijven de noodzaak om interne processen aan te pakken. Maar wat doe je als je niet goed wist waar te beginnen? Of een probleem opmerkte, maar de oplossing niet kon bedenken? Of iemand miste die met een frisse blik naar je processen kan kijken en advies kan geven?

XCentral

Voor jou staat dankzij XCentral sinds kort een nieuwe ERP-expert klaar. Met een specialisatie in het softwarepakket Microsoft Dynamics 365 Business Central, adviseert en begeleidt XCentral haar klanten bij de optimalisatie van financiële en logistieke processen, of workflows op vlak van aankoop en verkoop, productie of service. En daar stopt het niet: heb je om je bedrijfssoftware te verbeteren ook nood aan ondersteunende IT-infrastructuur, netwerken, beveiliging…? Ook dan kan je op XCentral rekenen.

Onder de motorkap van XCentral

Wat hebben XCentral en ConXioN met elkaar te maken? En hoe komt ERP-specialist Xams hierbij kijken?

Xams en ConXioN zijn geen onbekenden voor elkaar, en het is mogelijk dat je als klant van Xams of ConXioN al eens beroep hebt gedaan op de andere partij om je digitalisering te versnellen. Om dit te vereenvoudigen, brachten ConXioN en Xams hun diensten nu samen onder één dak.

 

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

Microsoft-Dynamics-365-Business-Central

Wat betekent dit concreet?

  • Eén vast aanspreekpunt
  • Gespecialiseerde support
  • 24 jaar IT-kennis en 12 jaar ERP-kennis verenigd
  • De expertise van
  • Ontzorging van A tot Z

Contact & support

Voor jou als klant verandert er weinig, buiten dat je kan rekenen op nóg meer expertise. Met je vragen rond je dagelijkse IT en Microsoft 365 kan je nog steeds terecht bij je vertrouwde aanspreekpunt (ConXioN Support). Voor je Microsoft Business Central-vragen kan je vanaf nu rekenen op een gespecialiseerde helpdesk:

 

Meer weten?

  • XCentral en de optimalisatie van business processen in de praktijk zien? Kijk op 2 september na het nieuws van 20.00 u op Kanaal Z dan zeker naar de case bij Whitemilk.
  • Smaakt naar meer? Schrijf je dan in voor een van onze XCentral ERP Morning Sessions via ons eventoverzicht.
  • Om op de hoogte te blijven van al het nieuws in ERP-land kan je XCentral volgen op LinkedIn.

Jouw bedrijfsprocessen optimaliseren?

Wil je graag jouw uitdagingen voorleggen aan het XCentral-team? Neem contact met ons op!