Applications

Microsoft Business Central

Microsoft Business Central

Leid je gehele bedrijf met één oplossing

Ben je op zoek naar een eenvoudig alternatief dat naadloos de relatie legt met DBFACT?

 

Stroomlijn je processen, neem slimmere beslissingen en versnel de groei met Dynamics 365 Business Central: een complete oplossing voor zakelijk beheer die is ontworpen voor kleine en middelgrote bedrijven.

Infosessie voor DBFACT gebruikers

Op 31 december 2020 stopt de ondersteuning voor het gekende softwarepakket DBFACT. Hoe zet je vlot de overstap naar een nieuwe applicatie die doet wat je nodig hebt? ConXioN organiseert gratis infosessies waarin we jou een overzicht bieden van waardige alternatieven voor DBFACT. We geven je een overzicht van de geschikte opvolger, Business Central. Deze applicatie is perfect geschikt voor kleine als grotere kmo’s die een opvolger voor DBFACT zoeken.

Vergroot de zichtbaarheid van financiën

Versnel de financiële afwikkeling, breng financiële prestaties in realtime in kaart en verbeter de nauwkeurigheid van prognoses, zonder in te boeten op naleving en beveiliging.

Optimaliseer je toeleveringsketen

Maximaliseer je winstgevendheid met een compleet beeld van je bedrijfsvoering, inkoop, productie, voorraadbeheer en magazijnbeheer.

Geef verkoop een impuls en verbeter de dienstverlening

Beheer het verkoopproces van begin tot eind in Outlook en bied uitzonderlijke dienstverlening met een verbonden weergave van klanten en diensten.

Houd je projecten op schema en binnen het budget

Plan en bewaak je projecten met realtime statistieken van medewerkers, winstgevendheid, taken en voortgang.

Microsoft_logo_color