Applications

Microsoft Teams – verrijk en versterk de ervaring!

Microsoft Teams – verrijk en versterk de ervaring!

De voorbije weken waren ‘telewerken’ en ‘remote vergaderingen’ een van de meest besproken en omstreden onderwerpen.Nu het zwaarste achter de rug ligt, rijst de vraag: hoe ziet ‘het nieuwe normaal’ er uit en hoe ga jij hier mee om? Blijft telewerken en flexibel werken de norm?

Win op tijd informatie in!

  • Welke zijn jóuw volgende stappen in dit verhaal?
  • Wat is jóuw huidige situatie en waar wil of moet je naar toe?
  • Hoe zit het met je infrastructuur: is die er al klaar voor of heb je er nog hulp bij nodig?

 

Het ‘Nieuwe Normaal’ is geen statisch gegeven, maar een continue proces van veranderingen en adaptatie. Je wint dus best voldoende informatie in over wat je zo allemaal wenst of nodig hebt voor je verdere uitbreiding.

Vertrouw op digital coaches die meedenken met jóuw business en toekomst!

  • Wil je ‘home office’, ‘remote conferences’ meer gaan gebruiken?
  • Botsen jouw infrastructuur, hardware en software stilaan tegen hun limieten?

 

Voor elke situatie en elk type gebruiker bestaat een geschikte oplossing. Wat belangrijk is, is dat je scherp onder de loep neemt wat jouw ambities zijn en je laat begeleiden door experts die met jou en je toekomst meedenken. Denk in termen van ‘future proof solution’ en bijhorende ‘user experience’. Wij kunnen jou hierin begeleiden. Grondig helpen in audit, uitstippelen van jouw change en adoption, en implementatie, ongeacht waar jij naar toe wil.

Werk met Certified partners en devices: jouw gepersonaliseerd ecosysteem

  • Heb je vragen rond verder uitbreiden van je mobiel of remote werken?
  • Over de type toestellen die hier het best op aansluiten?
  • Zoek je hoe je best overschakelt naar een échte digital collaboration omgeving?
  • De mogelijkheden van de software die hierin een belangrijke rol speelt? (Denk maar aan bv. bellen met Microsoft Teams)

 

Allemaal zaken waar je je nu écht best grondig over informeert en laat adviseren. Wij werken al jaar en dag met certified partners en leveranciers die kwalitatieve oplossingen bieden.

Kies voor Teams Certified Devices, kies voor zekerheid

Of je nu een oplossing zoekt voor high quality audio, videoconferencing, virtual meeting rooms of andere, weet dat er héél veel mogelijkheden zijn. Er zijn heel veel partijen waar we mee samenwerken die Microsoft Teams Certified zijn. Of het nu gaat van Jabra-headsets, over Logitech meeting rooms solutions, tot de Poly collaboration bar.

We tonen je graag wat kan en best geschikt is voor jóuw situatie.