Veilig op reis met HP

Veilig op reis met HP

HP begrijpt de noden die de gebruiker de dag van vandaag heeft. Want na een hectisch Covid-19-jaar is iedere werknemer het gewoon om thuis te werken, op kantoor, of ergens ertussenin. Nu – durven we het zeggen? – onze vrijheid stilaan weer in zicht is, blijft HP denken aan jouw veiligheid wanneer je on the go bent en je bijvoorbeeld je toestel wil gebruiken in het vliegtuig. Ontdek op welke manieren HP jouw gegevens beschermt.

Het gebeurt vaker dan je zou denken: je laat je toestel onbewaakt achter, vergeet je scherm te vergrendelen of denkt er niet aan dat iemand van kwade wil mee kan kijken over je schouder. HP is duidelijk:

van alle visuele hacking-pogingen zijn succesvol
0 %
van de gevoelige info wordt visueel gehackt
0 %

En nu we ons weer vaker naar klanten of op reis begeven, stijgt ook het risico opnieuw. Daar wil HP iets aan doen. De HP Elite pc’s zijn speciaal ontwikkeld om je gegevens te beschermen. Zo reken je bij de HP Elite pc’s onder andere op:

 

  • HP SureView Gen3, waarmee je je scherm onleesbaar maakt voor pottenkijkers.
  • HP Privacy Camera, waarmee je je camera afdekt wanneer je hem niet nodig hebt.
  • HP Multi Factor Authenticate, waarmee je je vingerafdruk instelt als wachtwoord.

Onze persoonlijke favoriet? De HP E14 G4 draagbare monitor. Deze monitor is met zijn 640 gram zo licht dat je hem makkelijk overal meeneemt. Een extra scherm om je klant iets te tonen, je teamleden een presentatie te tonen, een film te bekijken op het vliegtuig of gewoon productiever te werken? Schuif de 14″ monitor uit zijn hoes, sluit hem aan met één USB-C kabel en geniet zowel binnen als buiten van een helder beeld.

HP E14 G4 portable monitor achteraanzicht