Klantenzone

Alles wat je als klant nodig hebt, verzameld op één plek.

Volg ons!

Boekhoudsoftware

De financiële toestand van jouw zaak van dichtbij volgen en snel beslissingen nemen? Dan is een online boekhoudpakket noodzakelijk. Meer dan 350 kmo’s en ruim 30 gereputeerde accountantskantoren werken met onze geïntegreerde boekhoudsoftware.

oplossing op maat

Jouw boekhouding, altijd en overal beschikbaar

Met boekhoudsoftware in de cloud werk je flexibel en veilig, waar en wanneer je wil. Daarnaast geniet je van de hoogste beveiliging en automatische back-up van je dossiers.

 

Daarnaast zijn er verschillende modules en koppelingen met andere programma’s en applicaties beschikbaar.

ConXioN heeft jarenlange expertise in zowel externe boekhoudpakketten als onze eigen software. Zo reken je op vakkennis in onder andere DBFACT en B-WISE. Ook Microsoft Dynamics 365 Business Central en Microsoft Power BI behoren tot onze expertises.

een boost voor jouw bedrijf

Jouw voordelen

Boekhoudpakket in de cloud

Met een boekhoudpakket in de cloud werk je steeds flexibel en veilig, waar en wanneer je wil. Van je software en dossiers wordt daarnaast dagelijks een back-up genomen, inclusief monitoring door de ConXioN-experts.

Naadloze software-integratie

Onze software bevat verschillende modules, zoals analytische boekhouding, automatische betalingen, Intrastataangifte, jaarrekeningen, leeggoedbeheer… Reken daarnaast op tal van mogelijke koppelingen met andere programma’s en applicaties.

Vaste kostprijs per gebruiker

Vervang je investering in IT door een operationele kost die perfect voorspelbaar is. De updates naar nieuwere versies zijn daarnaast steeds gratis beschikbaar, en ook je jaarlijks onderhoudscontract is inbegrepen in je licentie.

blijf op de hoogte

Meer lezen over Applications?

Benieuwd naar wat ConXioN voor jouw organisatie kan betekenen?

Meedenken met jouw business is onze core. We adviseren, implementeren en ontzorgen op vlak van IT. Samen bouwen we aan je technologische voorsprong in de markt.