Windows 365 en refurbished laptops: de perfecte combinatie

Ben je op zoek naar een betaalbare en milieuvriendelijke laptop en wil je nog steeds toegang hebben tot het nieuwste van het nieuwste? Dan is de combinatie van Windows 365 en refurbished laptops wellicht precies wat je nodig hebt.

Wat is Windows 365?

Zoals de naam al doet vermoeden, is Windows 365 een cloudgebaseerd besturingssysteem van Microsoft dat je toegang geeft tot jouw persoonlijke Windows-ervaring vanaf elk apparaat. Hieronder lijsten we enkele voordelen op:

Minder belang voor jouw fysiek apparaat

Je kunt jouw bestanden, apps, instellingen en voorkeuren synchroniseren en veilig opslaan in de cloud. Dit betekent dat je geen zorgen hoeft te maken over de prestaties of het onderhoud van jouw fysiek apparaat.

Bring your own device (BYOD)

Windows 365 maakt de ‘bring your own device’-benadering ook een stuk eenvoudiger en veiliger.

 

Werknemers kunnen dan toegang krijgen tot hun werkgerelateerde bronnen en applicaties op hun persoonlijke apparaten, aangezien de data en applicaties in de cloud worden gehost en beheerd.

 

Hierdoor kunnen IT-afdelingen de beveiliging en het beheer centraliseren, terwijl werknemers gemakkelijk hun werk en privé gescheiden kunnen houden.

Instant booting

Met “instant booting” heb je overal en op elk apparaat toegang tot jouw cloud-pc met al jouw data en apps. Deze virtuele werkomgeving maakt on- en offboarding vlotter, ideaal voor tijdelijke medewerkers, stagiairs, frontline medewerkers en externen.

Onmiddellijke off-boarding en cloud opslag

Met de mogelijkheid tot onmiddellijke off-boarding bij het verlaten van het bedrijf, en alle data veilig opgeslagen in de cloud, minimaliseer je de impact van het verlies van een laptop.

Wat is refurbished?

Refurbished is een term die wordt gebruikt om te verwijzen naar elektronische apparaten die zijn gerenoveerd en opnieuw in de handel zijn gebracht.

Goedkoper én duurzamer

Meestal zijn ze goedkoper dan nieuwe apparaten en kunnen ze een duurzame optie zijn voor mensen die hun steentje willen bijdragen om de elektronische afvalhoop te verkleinen.

Het nieuwste van het nieuwste, zelfs met refurbished

Een misvatting die dus vaak gemaakt wordt is dat je geen nieuw systeem of apparaat hebt met een refurbished laptop, maar dankzij de combinatie met windows 365 kan je nog steeds een duurzaam alternatief verkrijgen zonder in te boeten op jouw technologische behoeften.

 

Je hebt dan namelijk een virtuele omgeving in jouw pc, waardoor de versie van de laptop niet zoveel meer uitmaakt.

Meer informatie over de combinatie van Windows 365 en refurbished laptops?

Neem contact op en ontdek hoe wij je kunnen helpen.