Terugblik 2021: de 5 meest gelezen artikels

Net als jij keken we enorm uit naar 2022. Want 2021; wat was dat, zeg?! We blikken nog één keer terug voor we met zóveel goesting aan het nieuwe jaar beginnen.

 

In 2021 was je welkom op maar liefst 72 events, zowel vanuit het ConXioN Experience Center als digitaal of zelfs hybride. Daarnaast klokken we na een productief jaar af op een ConXioN-team van 107 medewerkers! 💙

 

Ook onze website stond niet stil: we publiceerden 60 artikels in 2021 en sommen graag nog eens de 5 meest gelezen blogs op.

1. ConXioN is Microsoft Partner of the Year 2021 voor België

We did it! We hebben er allemaal van gedroomd, we hebben er allemaal onze schouders onder gezet, en in juli 2021 mocht ConXioN zich Microsoft Partner of the Year 2021 voor België noemen. Jullie waren net zo enthousiast als wij en doken massaal in het artikel waarin onze CEO Chris Debyser meer uitleg geeft over de overwinning en ConXioN, en ontdekten heel wat leuke ConXioN x Microsoft-feitjes.

2. Belgian Cycling: totale ontzorging in een hybride omgeving

De federatie voor het Belgisch wielrennen, Belgian Cycling, trappelt niet ter plaatse en koos voor state-of-the-art, future proof oplossingen voor hun dataverwerking en -bewaring. Jullie ontdekten in deze blogpost en video het partnership tussen Belgian Cycling en ConXioN, dat maar liefst 20 jaar terug gaat in de tijd.

3. Meer werkgeluk met het ‘goestingproject’ van ConXioN

Goangoesting en groei, dat is ConXioN in een notendop. Maar als ‘goesting’ sinds jaar en dag een van de kernwaarden van ConXioN is, waarom komt er dan een ‘goestingproject’? In deze blogpost leggen we het uit en ontdekten jullie hoe ConXioN de uitdagingen die 2021 op de werkvloer met zich meebracht het hoofd probeerde te bieden.

4. Brouwerij Omer Vander Ghinste: een veilige en stabiele basis voor een vlotte werking

Wie al eens een OMER., Tripel LeFort, Kriek Max of Bockor drinkt, maakt (onbewust) deel uit van een lange traditie. We namen jullie in deze blog en video mee naar de plek waar traditie en vernieuwing hand in hand gaan en jullie ontdekten hoe de logistieke versnelling en nieuwe infrastructuur bij Brouwerij Omer Vander Ghinste tot stand kwamen.

ConXioN checkin app Power Apps

5. Telewerk in ConXioN-stijl: onze eigen Power Apps-applicatie

Na de aankondiging van de verstrengde coronamaatregelen zaten heel wat bedrijven met de handen in het haar. De ConXioN Microsoft 365 Business Consultants bleven echter niet bij de pakken zitten en ontwikkelden op korte termijn via Power Apps een applicatie die registratie van het kantoorwerk vereenvoudigt.

Veel leesplezier!

Wil je als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief door je e-mailadres bovenaan deze pagina achter te laten.

ConXioN's 2021 in een notendop

events en sessies
0
ConXioNeers
0
artikels en referenties
0