Nieuws

20 jaar ConXioN

20 jaar ConXioN

Toen ik meer dan 20 jaar geleden de naam ConXioN uit mijn hoed toverde, waren de meningen verdeeld. Waarom deze schrijfwijze? Zullen de mensen dit niet uitspreken als “conxion”?

 

Voor mij was het belangrijk dat de ‘X’ als hoofdletter stond. Het speciale lettertype moest mensen er bovendien toe aanzetten om de naam als “Connection” uit te spreken.

Danseres ConXioN

ConXioN

[Connection]

een relatie met de klant opbouwen en als advisor optreden

 

De ‘X’ had ook een betekenis en stond voor de klant. Ik wou met klanten connecteren, met hen een relatie opbouwen en als een advisor voor de klant optreden. En zie, meer dan 20 jaar later hebben we 70 enthousiaste medewerkers die dezelfde missie uitdragen en nog elke dag het verschil maken.

 

Klanten en relaties die ConXioN uitspreken zoals het hoort? Dit kan alleen maar door een beleving te creëren, èn met passie. Samen met onze klanten, onze relaties, onze connecties. We sluiten met hen een verbintenis af, op lange termijn.

 

De keuze van onze bedrijfsnaam zit inmiddels diepgeworteld in elk van onze building blocks.

 

  • We connecteren naar de (hybride) Cloud, laten mensen samenwerken en reiken tools aan om productiever te zijn.
  • We connecteren de verschillende sites van bedrijven. We connecteren met wereldspelers zoals Microsoft en Cisco om onze klanten de beste beveiliging aan te bieden.
  • Een proactieve aanpak en ditto services naar alle geconnecteerde devices.
  • Bovenal, we bouwen oplossingen die onze klanten helpen in hun digitale transformatie. We zijn een innovatieve speler die in onze transformatie meer en meer een business partner wordt van onze klanten, besprenkeld met een vleugje ICT. Onze slogan “The new style of IT” benadrukt dit op een subtiele manier.

 

Het doet me dan ook ongelooflijk veel deugd dat onze manier van werken ook wordt opgemerkt door de ICT markt. Een award moet je immers verdienen door zich continu te onderscheiden. Een award winnen is heerlijk, maar zorgt voor de nodige druk om het telkens weer beter te doen, “immer besser” is de rode draad doorheen ConXioN. Deze aanpak loont en helpt ons verder te differentiëren.

ConXioN

[Connection]

inspirerende community vormen met onze klanten, medewerkers en partners

 

Onze reden van bestaan? Verder organisch groeien, in een transformerende markt waar een “digital first approach” verder de stempel zal drukken. En waar we met ConXioN alles in het werk stellen om een inspirerende community te vormen met onze klanten, onze partners en onze medewerkers. En waar “IT”, toeval of niet, terug te vinden is in het woord “community”.

 

Chris Debyser