Services

De voordelen van Connectivity as a Service

De voordelen van Connectivity as a Service

Je netwerk als abonnement

Je huurt misschien een kantoorgebouw. En als je personeelsbestand zodanig groeit dat je niet meer allemaal in dat gebouw past, dan sluit je misschien ook een huurcontract af voor het gebouw ernaast. Je betaalt met andere woorden voor wat je gebruikt. Maar waarom zou dat enkel voor iets als een kantoorgebouw kunnen? ConXioN introduceert Connectivity as a service of CaaS: geniet van een zorgeloos beheer van je netwerk aan tarieven op maat van jouw organisatie.

Wat houdt CaaS precies in?

Met Connectivity as a Service word je volledig ontzorgd wat betreft je netwerk. Uniek is dat ConXioN niet alleen voor je hardware en licenties zorgt, maar ook voor de proactieve monitoring van je access points, switches en firewalls. Zo worden afwijkingen meteen gedetecteerd en gerapporteerd. Bij problemen kan onze Service Desk heel gedetailleerd nagaan wat precies de oorzaak is: heeft een kabel het begeven of is hij niet correct aangesloten? We zoeken het voor je uit.

 

Meer info over Connectivity as a service vind je op deze pagina.

Geen enkele andere technologieleverancier stelt organisaties in staat deze mogelijkheid te activeren zonder te moeten betalen voor meerdere onderliggende softwarelicenties.
Way to go, Microsoft!

studio-meraki-mockup (1)

Waarom kan CaaS interessant zijn voor jou?

We zetten enkele voordelen op een rijtje.

 

Laagdrempelig instappen

Waar je netwerk anders een stevige kost kan zijn, wordt de drempel een stuk verlaagd. Door te kiezen voor een kost op maand- of jaarbasis vermijd je een stevige kost die je upfront moet betalen. Vergelijk het met een gsm-abonnement: betaal je aan het begin van het jaar al je kosten, ook al zal je de ene maand misschien veel telefoontjes plegen en de andere maand intensief 4G gebruiken? Nee: je betaalt maandelijks volgens jouw verbruik.

 

Toegankelijke high-end oplossing

Connectivity as a Service maakt deze high-end Cisco-oplossing zeer toegankelijk. Zo kan je al instappen vanaf één access point en geniet je dus van een zeer betrouwbare oplossing aan een zeer aantrekkelijk tarief.

 

Daarnaast wordt het zeer makkelijk om te up- of downscalen volgens de noden van jouw organisatie. Is je organisatie hard aan het groeien? Je hoeft je netwerk niet te vervangen, maar kan simpelweg je abonnement uitbreiden.

Transparantie van de kosten

Door de kosten van je netwerk als een ‘recurring cost’ in je uitgaven op te nemen, wordt heel transparant hoeveel jouw IT nu eigenlijk jaarlijks kost. Vergelijk het met een gsm-abonnement dat je maandelijks betaalt en waarbij je duidelijk kan nagaan hoeveel je spendeerde aan (inter)nationaal bellen, sms’en en data.

 

Complete ontzorging

Een bedrijfsnetwerk is tegenwoordig vaak complex. Voor bedrijven met geen of een kleine interne IT-afdeling kan het onderhoud van het netwerk dan ook een zeer tijdrovende klus zijn. Door een externe partner met veel expertise dit op zich te laten nemen, spaar je kostbare tijd uit. ConXioN adviseert, installeert, monitort proactief en grijpt in wanneer nodig.

 

Meer informatie over wat CaaS kan betekenen voor jouw bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op!