ConXioN is Microsoft Partner of the Year!

ConXioN is Microsoft Partner of the Year!

We did it!

We hebben er allemaal van gedroomd, we hebben er allemaal onze schouders onder gezet, en nu kunnen we eindelijk zeggen: ConXioN is Microsoft Partner of the Year 2021 voor België! 

 

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

De Microsoft Partner of the Year Awards

Microsoft reikt elk jaar de Microsoft Partner of the Year Awards uit. Over de verschillende categorieën werden dit jaar maar liefst 4.400 nominaties ingestuurd, uit meer dan 100 landen. 

Een van die categorieën is ‘Microsoft Country Partner of the Year’, waarbij het panel met Microsoft-stakeholders voor elk land dé partner uitkiest die zich dat jaar kon onderscheiden in hoe ze de Microsoft-oplossingen inzetten. Dat die eer nu ConXioN te beurt valt, is dan ook een hele prestatie.

 

De tekst gaat verder onder de video.

We zijn allemaal Microsoft Partner of the Year

En Microsoft Partner of the Year 2021 voor België, dat zijn we allemaal. Want zonder onze collega’s die onze oplossingen uitdenken, adviseren, implementeren, monitoren, optimaliseren, bijsturen… konden we deze award niet binnenrijven. ConXioN eet, ademt en leeft Microsoft. Die passie zie je bijvoorbeeld bij onze Business Consultants, maar wees gerust: die is ook bij alle andere teams aanwezig!

 

De tekst gaat verder onder de video.

Onze CEO Chris Debyser zegt er het volgende over: ‘Bij ConXioN voorziet ons team de klant niet alleen van een oplossing op maat, we zorgen ook voor de juiste integraties, opleidingen en proactieve onderhoud en optimalisaties. Dat Microsoft nu erkent dat we ons onderscheiden in ons gebruik van het Microsoft-ecosysteem, is dan ook een overwinning voor het volledige team. Eigenlijk zijn wij allemaal Microsoft Partner of the Year.’ 

ConXioN als Microsoft-partner

ConXioN viert dit jaar zijn 24e verjaardag en is al sinds het prille begin Microsoft-partner. Dat vertaalt zich in diepgaande kennis van het Microsoft-ecosysteem. En als klant merk je dat wanneer je bij ons aanklopt voor je digitale transformatie. Krijg opleidingen en advies van ons team Business Consultants, duik in het ecosysteem via ConXioN One, reken op onze Service Desk en System en Cloud Engineers… En we sluiten niemand uit: we kunnen gepaste oplossingen voorstellen voor zowel de kmo als het middelgroot tot groot bedrijf. 

 

De tekst gaat verder onder de foto.

ConXioN Experience Center

In 2019 kwam met de bouw van het ConXioN Experience Centerpowered by Microsoft, zelfs een primeur voor Europa. Het Experience Center maakt technologie tastbaar. Bezoekers (bestaande klanten, toekomstige klanten, huidige werknemers, potentiële werknemers…) kunnen hier steeds terecht om geïnspireerd en geadviseerd te worden. 

 

Benieuwd naar een overview van de Microsoft-passie bij ConXioN?

 

 

Dat ConXioN nu bekroond wordt tot Microsoft Partner of the Year 2021 voor België is dan ook een fantastische prestatie, waar we met alle ConXioN’eers ongelofelijk trots op zijn. We’re so excited for the futureBluvn goan!

 

De tekst gaat verder onder de foto.

goestingproject ConXioN werknemers