Klantenzone

Alles wat je als klant nodig hebt, verzameld op één plek.

Volg ons!

Gelaagde security

Bescherm jouw bedrijf tegen cyberaanvallen door op elke laag de juiste beveiligingstools in te schakelen. We helpen je bij jouw beveiliging, naleving en bedreigingsmanagement.

jouw oplossing op maat

Het beste van beide werelden

Bij een hybrid cloudomgeving wordt publieke cloud gecombineerd met private cloud en eventueel ook met lokale IT-infrastructuur. Jouw bestaande IT-omgeving kan je uitbreiden met het Microsoft Azure cloudplatform voor opslag, servers, databases, netwerkfuncties, software, data analyse en zoveel meer, afhankelijk van jouw noden.

Door je lokale infrastructuur of private cloudomgeving uit te breiden met publieke clouddiensten, kies je voor meer veiligheid en flexibiliteit en ben je klaar voor de toekomst. Pas je IT-infrastructuur snel en eenvoudig aan, afhankelijk van jouw noden op dat moment.

ConXioN adviseert en begeleidt jouw bedrijf van begin tot einde bij de overstap naar een hybride cloudomgeving. ConXioN fungeert steeds als jouw centrale aanspreekpunt voor meerdere hostingoplossingen en proactieve monitoring en dienstverlening. 

een boost voor jouw bedrijf

Jouw voordelen

Eigen virtuele infrastructuur

Bedrijfskritische applicaties kan je in een eigen virtuele infrastructuur beheren, bij jou ter plaatse of in de redundante datacenters van Proximus of Microsoft Azure.

Empower productiviteit

Zet in op geïntegreerde en controleerbare productiviteitstools waardoor je medewerkers productiever dan ooit kunnen samenwerken. 

Flexibeler en veiliger

Transformeer en beveilig je organisatie dankzij virtualisatie, additionele cloudservices, data driven diensten, ICT security, back-up en recovery en proactieve services op maat. 

blijf op de hoogte

Meer lezen over security?

Benieuwd naar wat ConXioN voor jouw organisatie kan betekenen?

Meedenken met jouw business is onze core. We adviseren, implementeren en ontzorgen op vlak van IT. Samen bouwen we aan je technologische voorsprong in de markt.