De ConXioN-groep neemt FORT:LOX over en vergroot zo cybersecurity-expertise

Trots te mogen aankondigen dat de ConXioN-groep verder groeit. Met de overname van FORT:LOX door ConXioN onderstrepen we onze strategie, waarbij security primeert, en brengen we heel wat extra cybersecurity-expertise aan boord. Kennismaken met onze nieuwe collega-experts? 👇

FORT:LOX, onder leiding van Koen Verlinde, is gevestigd in het Belgische Roeselare en gespecialiseerd in endpoint- en netwerksecurity voor kleine en middelgrote bedrijven. Na de oprichting in 2005 telt het bedrijf intussen zeven specialisten die verder vanuit het kantoor in Roeselare zullen blijven werken.

‘Deze overname betekent voor de klanten bredere expertise onder één centraal aanspreekpunt,’ vertelt ConXioN-oprichter en -CEO Chris Debyser. Door de overname breidt ConXioN haar eigen securityafdeling uit met een team van gecertificeerde collega’s.

Security vooropgesteld

Voor Koen bleek het een logische volgende stap om de ConXioN-groep te vervoegen: ‘ConXioN is ondertussen een gevestigde waarde in het Vlaamse IT-landschap. Kunnen rekenen op hun brede IT-expertise, hun met de ‘Microsoft Partner of the Year 2021 for Belgium‘-bekroonde Microsoftkennis en het hoogtechnologische ConXioN Experience Center, betekent een grote meerwaarde voor onze klanten.’

De overname van FORT:LOX is voor Chris hoofdzakelijk een investering in nog meer securityexpertise: ‘Security is niet langer een klein onderdeel van een bedrijf. Het moet diep in ieder proces verweven zijn. Daarom willen we onze bestaande securitycompetenties en -kennis verder verbreden en verdiepen met deze overname. We willen onze klanten een zo breed mogelijke waaier aan oplossingen bieden en daarbij moet een uitstekende beveiliging van de IT-infrastructuur voorop staan. De overname past dan ook in de ambitie van ConXioN om een toonaangevende securityexpert in West- en Oost-Vlaanderen te worden. Een sterk merk met een uitmuntende reputatie, zoals FORT:LOX, draagt hieraan bij,’ bevestigt Chris.