SentinelOne

SentinelOne Endpoint Protection voorspelt schadelijk gedrag binnen héél de organisatie en elimineert bedreigingen nog voor ze zich voordoen dankzij geautomatiseerde methodes. 

Altijd een stapje voor

De meest noodzakelijke beveiliging

SentinelOne Endpoint Protection bundelt detectie, bescherming en herstel in één platform. Dankzij Artificiële Intelligentie (AI) en Machine Learning (ML) herkent SentinelOne bedreigingen nog voor de aanval zich voordoet. Hierdoor werkt SentinelOne sneller en doeltreffender dan een standaard antivirus.

In tegenstelling tot een traditionele antivirus kan SentinelOne bedreigingen op laptops, desktops en notebooks veel sneller herkennen en elimineren. In plaats van te zoeken naar iets wat gekend is (een IP-adres, een bekende kwetsbaarheid), analyseert hij verdachte activiteiten op basis van de kenmerken en het gedrag van een bestand of link. Dit stelt beheerders in staat om snel actie te ondernemen om zo verder incidenten te voorkomen binnen heel de organisatie. Ook wanneer beheerders niet aanwezig zijn kan SentinelOne geautomatiseerd ingrijpen binnen de organisatie en bestanden of toestellen in quarantaine plaatsen.

een boost voor jouw bedrijf

Jouw voordelen

Steeds actief en up-to-date

SentinelOne werkt volledig lokaal op het toestel en moet niet verbonden zijn met het internet om schadelijke bestanden en links te detecteren. Je bent dus ook offline altijd beschermd én altijd up-to-date

Automatische zero-touch rollback

Detecteert SentinelOne een bedreiging? Dan wordt die in quarantaine geplaatst of verwijderd. Daarnaast zet je jouw omgeving met één druk op de knop terug na een ransomware-aanval.

Op alle toestellen, vanop één platform

SentinelOne kan geïnstalleerd worden op computers met verschillende besturingssystemen: van Windows of MacOs tot zelfs Linux. En die bekijk je samen met je firewall, isolaties, netwerk, integraties… in het centrale dashboard.

blijf op de hoogte

Meer lezen over Security?

Benieuwd naar wat ConXioN voor jouw organisatie kan betekenen?

Meedenken met jouw business is onze core. We adviseren, implementeren en ontzorgen op vlak van IT. Samen bouwen we aan je technologische voorsprong in de markt.