ConXioN wint Channel Award ‘Most Innovative Reseller’

Kunnen we nóg trotser zijn? De Belgische ConXioN was voor het achtste (!) jaar op rij finalist op de Channel Awards – de ‘Oscars van de IT-wereld’ – en mocht de trofee voor Most Innovative Reseller mee naar huis nemen.

Channel Awards

De Channel Awards zijn prestigieuze prijzen die sinds 21 jaar jaarlijks worden uitgereikt aan ICT-distributeurs, -vendoren en -resellers die actief zijn in de Belgische markt. Dutch IT Channel geeft in haar artikel een overzicht van alle genomineerden en winnaars.

Voor het achtste jaar op rij kon ConXioN zich finalist noemen. Benieuwd welke Channel Awards ConXioN de voorbije jaren al in de wacht sleepte?

  • 2022: Best Cloud Reseller
  • 2021: Tweede in zowel categorieën Best B2B Reseller/System Integrator als Best SMB Reseller
  • 2020: Best SMB Reseller
  • 2019: Best Integrator
  • 2018: Best Innovation & Transformation Reseller
  • 2017: Best SMB Reseller
  • 2016: Best SMB Reseller
  • 2015: Best SMB Reseller

"Deze overwinning maakten onze teams mogelijk, door zich voortdurend te verdiepen in nieuwe technologieën, zich te specialiseren en aan onderlinge kennisdeling te doen."

Chris Debyser - Oprichter en CEO van ConXioN België- Developer

Unieke, innovatieve oplossingen

Wim Pouseele, Technology & Innovation Manager bij ConXioN, is zeer trots op de overwinning: ‘Dit is het resultaat van onze constante focus op de beste oplossing bieden aan onze klanten en onze inspanningen om altijd op technologisch gebied up-to-date te blijven. Ons out-of-the-box denken en onze toewijding om unieke, innovatieve oplossingen te implementeren, worden zowel door onze klanten als de markt gewaardeerd. Dit is een geweldige erkenning voor alle collega’s.’

Dat bevestigt ook Chris Debyser, CEO en oprichter van ConXioN: ‘ConXioN is ervan overtuigd dat innovatie de sleutel tot succes is in deze snel evoluerende wereld. Door in te zetten op innovatie kunnen we onze klanten de nieuwste technologieën en oplossingen aanbieden waardoor ze efficiënter kunnen werken. Dat maken onze teams mogelijk, door zich voortdurend te verdiepen in nieuwe technologieën, zich te specialiseren en aan onderlinge kennisdeling te doen. Deze award is daarom een geweldige erkenning en de kroon op het werk van onze teams.’

De ConXioN-groep

ConXioN Nederland maakt deel uit van de groep rond het Belgische bedrijf ConXioN. In een kwarteeuw groeiden zij uit tot een bedrijf met 120 collega’s. Met onder andere de oprichting van een eigen Experience Center, powered by Microsoft, dat technologie tastbaar maakt voor bedrijven, is ConXioN een voorloper op vlak van innovatie. Ook recente overnames van onder andere FORT:LOX en WestSys benadrukken de ambities om de beste oplossingen te kunnen bieden aan klanten.

Meer weten over onze innovatieve oplossingen?

Onze experts vertellen je graag hoe we je van A tot Z kunnen ondersteunen – van hardware over hybrid cloud tot verschillende software-oplossingen.