ConXioN versterkt marktleiderschap op vlak van Microsoft Azure

ConXioN versterkt haar marktleiderschap op vlak van Microsoft Azure en blijft fors investeren in haar cloud computing-expertise. Die investering vertaalt zich nu naar een uitbreiding van het cloudteam, met de start van maar liefst drie ervaren Microsoft-specialisten.

Micha, Maarten en Stephan, Cloud Team ConXioN
Micha, Maarten en Stephan in het ConXioN Experience Center

Uitbreiding van Microsoft-expertise

Nadat we in 2021 de prestigieuze Microsoft Partner of the Year Award voor België achter onze naam mochten schrijven, willen we ook dit jaar onze positie als Microsoft-expert verderzetten. Dat doen we onder andere met de komst van drie ervaren specialisten naar ons reeds bestaande team met cloudexperten. Micha Wets, Stephan Teerlinck en Maarten Bovée zetten vanaf 10 januari mee hun schouders onder het cloudverhaal dat ConXioN onze kmo-, midmarket- en corporate klanten.

‘We zien dat de shift naar publieke cloudoplossingen een serieuze boost kent’, licht onze CEO en oprichter Chris Debyser toe. ‘De kracht van de Microsoft Cloud met intelligente diensten overtuigt steeds meer bedrijven en organisaties om hun applicaties slimmer te maken en de kracht van het Microsoft-ecosysteem optimaal te benutten. Dat we dus investeren in extra expertise was evident. Zo kunnen we onze klanten nog beter bijstaan in hun ‘journey to the cloud’. Die wordt immers steeds belangrijker, wat ook bevestigd wordt door Microsofts recente aankondiging over de komst van nieuwe Azure-datacenters naar België.’

Kennismaken met de mannen die ons expertteam zullen vervoegen? Lees dan zeker verder.

"We zien dat de shift naar publieke cloudoplossingen een serieuze boost kent. Dat we investeren in extra expertise was evident. Zo kunnen we onze klanten nog beter bijstaan in hun 'journey to the cloud'."

Chris Debyser, CEO en oprichter van ConXioN- Developer

Micha Wets – Microsoft MVP & Cloud Solution Architect

Micha is een Microsoft MVP (Most Valuable Professional – een onderscheiding toegekend aan vooruitstrevende Microsoft-experts). In die hoedanigheid is hij bekend in het Azure-landschap als spreker over onder andere PowerShell, DevOps, RDS en Azure Virtual Desktop. In 2017 stond Micha op de Redmond Campus van Microsoft zelfs mee aan de wieg van dit product.

 

Met ruim 15 jaar ervaring bij Aspex, gespecialiseerd in Azure DevOps, endpoint management en cloudmigraties van volledige datacenters naar de Microsoft Cloud, neemt Micha nu de rol van Azure Solutions Ambassador & Architect bij ConXioN op zich. In zijn nieuwe rol zal hij klanten helpen met future proof oplossingen die hun strategie en business ondersteunen. Daarnaast zullen klanten en collega’s hem binnenkort al aan het werk kunnen zien tijdens een van de vele sessies die ConXioN organiseert. ‘CEO Chris Debyser en Cloud Manager Wim Pouseele hebben zo’n sterke visie over de cloud, de moderne werkplek, Azure Virtual Desktop en hoe klanten hier hun voordeel kunnen uit halen, dat ik geen moment twijfelde om aan boord te komen bij ConXioN’, vertelt Micha over zijn overstap.

 

De tekst gaat verder onder de foto.

Micha Wets
Micha Wets

Stephan Teerlinck – Cloud Solution Architect

Stephan startte zijn carrière in IT tien jaar geleden als System Engineer met een focus op servers en netwerkinfrastructuur. Zijn trackrecord bevat onder andere optimalisatie van moderne netwerkinfrastructuur en de wereld van Microsoft Dynamics. Overtuigd dat de cloud de toekomst is, legde hij zich de laatste jaren volledig toe op Microsoft Azure, met specialisaties in Azure SQL, App Services, Azure Storage en een focus op automatisatie en security.

 

In zijn nieuwe rol als Cloud Solution Architect zal hij de ConXioN-klanten een gepaste oplossing bieden voor hun uitdaging en hen helpen om IT als business driver in te zetten. ‘Ik heb enorm veel goesting om mee te draaien in de no nonsense en can do-mentaliteit van ConXioN en om ‘the new style of IT’ te helpen uitdragen’, vertelt onze nieuwe collega Stephan zelf over zijn switch.

Stephan Teerlinck
Stephan Teerlinck

Maarten Bovée – ConXioN One Platform Director en Cloud Solution Advisor

Als Microsoft-ambassadeur helpt Maarten al jaren bedrijven in hun reis naar een moderne werkplek en de cloud. Met zijn achtergrond en ervaring bij bedrijven als Ingram Micro en Aspex en zijn eigen podcast Cloud City, bouwt hij bruggen tussen de technische en zakelijke kant van technologie. In zijn nieuwe rol zal Maarten het nieuwe ConXioN One Platform verder uitrollen. Dit is ConXioN’s digitaal ecosysteem waar klanten applicaties beheren, bijleren via e-learnings en connecteren met collega-experts. Daarnaast zal hij de ConXioN-klanten adviseren in hun traject naar de cloud.

 

‘Ik ken ConXioN al sinds mijn periode als directeur bij Ingram Micro als een van de pioniers op vlak van cloud solutions en het ontzorgen van klanten. CEO Chris Debyser heeft een visie die vaak vooruitloopt op de markt, dus ik heb geen seconde getwijfeld toen hij me vroeg mee te bouwen aan het ConXioN-succesverhaal. Ook het dynamische ConXioN-DNA is legendarisch. Door die twee aspecten voelde mijn start bij ConXioN als thuiskomen.’

Maarten Bovée
Maarten Bovée

Over ons

ConXioN begeleidt en inspireert haar klanten in hun digitale transformatie op tal van domeinen zoals infrastructuur, softwareapplicaties, security, cloudinfrastructuur, connectiviteit & mobiliteit, printing en managed services. Dit doen we mede dankzij sterke partnerships met onder andere Microsoft, HP, Hewlett Packard Enterprise, SentinelOne en Cisco. In 2021 werd ConXioN verkozen tot Microsoft Partner of the Year voor België. Datzelfde jaar sloten we ook een partnership met Club Brugge. 

 

In 2019 opende het ConXioN Experience Center, powered by Microsoft. Hier kunnen bedrijfsleiders van kleine, middelgrote en grote bedrijven deze ‘new style of IT’ ervaren en worden ze ondergedompeld in de toekomst van interactieve technologie en duurzaam digitaal ondernemerschap.

 

ConXioN is sinds 25 jaar voornamelijk actief in West- en Oost-Vlaanderen, maar ook ver daarbuiten. Dat doen we met de expertise van meer dan 100 medewerkers – and counting.

 

ConXioN bouwt steeds verder aan onze reeds uitgebreide lijst met Microsoft-competenties, door training van onze collega’s en aanwerving:

Azure-competenties

 • Azure DevOps
 • Azure Monitoring and Log Analytics
 • Azure Sentinel
 • Automation
 • Azure Virtual Desktop
 • Application Gateway
 • Azure Front Door
 • Azure Storage Account
 • EndPoint Management (public to private)
 • Migration Services (basic workloads to full datacenter experience)
 • Application Modernization
 • Infrastructure as Code
 • Azure Landing Zones and Blueprint
 • Azure Networks
 • Workshops
 • SQL Databases
 • Lift & Shift (IAAS) 

Microsoft standaard-competenties:

 • Gold Cloud Productivity
 • Gold Cloud Platform
 • Gold Datacenter
 • Gold Small and Midmarket Cloud Solutions
 • Gold Project and Portfolio Management
 • Gold Enterprise Resource Planning
 • Gold Collaboration and Content

Microsoft Advanced Specializations:

 • Modern Work
 • Adoption and Change Management

 

Ontdekken wat onze Microsoft-expertise kan betekenen voor jouw organisatie? Boek dan snel jouw Experience Tour!

collega's
0
Microsoft-competenties
0

Meer weten over cybersecurity?

Onze experts hebben een pracht stuk geschreven zodat jij up to date bent met onze security!